O NAMA


FIZIO Centar nudi jedinstven način funkcionalnog vežbanja i kompletne brige o zdravlju korisnika uz najsavremeniju dostupnu tehnologiju putem individualnog pristupa, rada na prevenciji i očuvanju dobrog zdravlja, poboljšanju fizičkih performansi, funkcionalne sposobnosti i sveukupnog kvaliteta života. Postizanje psihofizičkog balansa kroz paralelno savetovanje sa nutricionistima, fizijatrima, ortopedima i kardiolozima jedan je od osnovnih ciljeva FIZIO Centra.

FIZIO Centar koncipiran je iz nekoliko funkcionalnih celina:

Stručni tim FIZIO Centra čine sposobni, mladi, iskusni terapeuti i profesionalni treneri fizičke kulture koji svojim klijentima nastoje da pruže kompletan doživljaj ugodne i relaksirajuće atmosfere. Prijatan ambijent uočljiv je pri samom ulasku u prostorije FIZIO Centra, koje se prostiru na 500m2 u okviru prve poslovne green zgrade u Beogradu na atraktivnoj lokaciji na Novom Beogradu, sa obezbeđenim parking mestom. Klijenti na raspolaganju imaju prostranu Kinezi salu u kojoj se organizuju Fizio Vežbe, prostoriju za pružanje Fizio Terapija,

opremljenu najsavremenijom tehnologijom, i jedinstven prostor za sve one koji žele da oblikuju svoje telo i unaprede zdravlje kroz kardio treninge, kinezis, arke, TRX Suspension Training, TRX Rip, fitbox, spinning i ostale fitnes programe uz pomoć kojih se podstiče razvoj samopouzdanja, fizičkih performansi i sveukupnog kvaliteta života.

U radu sa klijentima koriste se najsavremenije sprave i sportska oprema, poput Tehnogym trake za trčanje, Tehnogym kinezis-a, nordijske trake za trčanje, stepera, i mnogih drugih. Za sve ljubitelje brzog hodanja i trčanja Centar pruža jedinstvenu atletsku stazu.

U prijatnom ambijentu posebno osmišljenom u cilju izdvajanja i osećaja intime FIZIO Centar nudi raznovrsne masaže. Opuštajuća atmosfera stvara osećaj potpune udobnosti i relaksacije. Briga o klijentu, njegov osećaj prijatnosti i zadovoljstva jedan je od osnovnih principa u radu FIZIO Centra.

Pored pažljivo osmišljenog FIZIO programa, opreme visokog kvaliteta, prijatnog i ljubaznog tima stručnjaka, klijentima na raspolaganju stoji i mogućnost da svoju ishranu obogate kroz korišćenje zdravih proteinskih šejkova značajnih za hranjenje mišića nakon fizičke aktivnosti, u okviru protein bara FIZIO Centra.